workshop aanbod

 

Bij Ingeborg biedt diverse leuke workshops aan! Voor groepen tot 6 personen kunnen de workshops bij Ingeborg thuis gegeven worden. Alle workshops zijn ook op locatie te boeken, Ingeborg komt met alle materialen naar je toe en zorgt ter plekke voor een fijne ochtend, middag of avond!

VOOR HET ACTUELE WORKSHOPAANBOD EN INSCHRIJVEN VOOR REEDS GEPLANDE WORKSHOPS KIJK JE IN DE WEBSHOP! KLIK HIER

 

Hoe werkt dit nu?

– Maak een keuze uit onderstaande workshops.

– Mail naar welkom@bijingeborg.nl en vermeld daarin welke workshop je wilt volgen.

– Zorg zelf voor een groepje van minimaal 4 deelnemers om een datum naar wens te prikken.

– Ben je met een (grotere) groep en heb je een eigen ruimte waar je de workshop graag wilt volgen? Ook dat is mogelijk, Ingeborg komt naar je toe, reiskosten worden berekend vanaf 10 km. buiten Elst Gld. Stuur een mailtje met je wensen naar welkom@bijingeborg.nl en ik neem contact met je op.

Deze superleuke, uitgebreide Handletteringworkshop Bij Ingeborg is een waar cadeautje aan jezelf!

Je leert veel technieken en krijgt handige tips en tricks zodat je zelf heerlijk aan de slag kunt. We gaan oefenen met veel verschillende lettertypes, leren zelf letters aanpassen en tekenen, je oefent met verschillende vormen van compositie, vlakverdeling en evenwicht. Natuurlijk krijg je steeds persoonlijke feedback en is er alle ruimte voor vragen en gaan we een mooi ontwerp maken! Een leuke quote, een tekst uit je favoriete lied, een brief voor je lief, alles mag!

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die blij wordt van mooie handgemaakte letters en ze ook graag zelf wil leren tekenen. Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel!

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Duur:    2,5 uur

 

In deze gezellige workshop ‘Zet het op een Bordje’ leer je eerst Handletteren, maak je een mooi ontwerp op papier en ga je dat overzetten op een aardewerk bord. Je krijgt een bord om op te tekenen bij deze workshop, extra servies is bij te kopen of mag ook zelf meegebracht worden!

Tekenen op porselein of aardewerk is echt anders dan werken op papier. De ondergrond is veel gladder waardoor je stift sneller uitschiet. Geen zorgen, alles is nog te verwijderen zolang het niet gebakken is! Ingeborg geeft veel tips en tricks, zodat iedereen een mooi eindresultaat kan bereiken.

We werken in deze workshop met speciale porseleinstiften en eventueel porseleinverf wanneer je graag wat kleur toevoegt aan je werkstuk. De stiften drogen vrij snel, zodat je je bordje veilig mee naar huis kunt nemen zonder beschadigingen. Na 4 uur droogtijd zijn de bordjes klaar om te bakken in je eigen oven (let op: niet in de magnetron) en na het afkoelen zijn ze klaar voor gebruik! De verf is in het glazuur gebrand en blijft daar goed op zitten. Ik raad wel aan om het met de hand af te wassen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die blij wordt van mooie handgemaakte letters en graag iets unieks en persoonlijks wil maken, bv. als cadeautje of decoratie aan de wand. Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel!

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Duur:    2,5 uur

 

In deze workshop ga je leren hoe je jouw succesnummer uit de keuken geweldig kunt vormgeven. We oefenen met lettertypes die handig en duidelijk zijn om te gebruiken. Daar starten we mee, natuurlijk leer je ook over vormgeving en het ontwerpen van een handletterwerkstuk.

We combineren handletteren met het maken van illustraties. Ik zorg voor voorbeeldjes van getekende producten, maar laat je ook zien hoe je ze eenvoudig zelf kunt tekenen. Het is belangrijk dat je recept ook echt te maken valt, dus de leesvolgorde moet kloppen! Hoe je dat aanpakt, waar je begint en hoe je het tot één geheel weet te smeden, dat ga je leren!

Tijdens de workshop leer je dus de route van een receptposter kennen. Je gaat lekker aan het werk, waarbij je gebruik maakt van jouw eigen geweldige recept. Tekenen, ontwerpen, schilderen, kleuren, alles wat je daarvoor nodig hebt is aanwezig. Fineliners, potloden, brushpennen, kleurpotloden, waterverf, stiften en allerlei prachtige papieren zijn beschikbaar en je mag gebruiken waar je zin in hebt. Ik geef je advies over materiaal en tips & tricks en zorg dat je met een echt toffe tekening naar huis gaat!

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers.

De reacties op deze workshop zijn altijd zeer enthousiast, de deelnemers zijn verrast wat ze hebben weten te maken en gaan vol inspiratie weer naar huis. Doe jij ook mee?

Duur:    2,5 uur

 

In deze workshop leer je een hele toffe techniek waarmee je supercoole (3D) Blockletters kunt tekenen. We werken vanuit een blokvorm en ‘beitelen’ daar in feite de letter uit. En dan kun je eindeloos variëren en spelen met vormen, perspectief, schaduw etc. Daar gaan we dan ook lekker mee aan de slag. Het leuke van deze techniek is dat het heel toegankelijk is. Het ziet er supertof uit, maar is voor iedereen goed te leren. Ook heel leuk voor kinderen en jongeren. Doe gezellig samen mee!

De reacties op deze workshop zijn altijd zeer enthousiast, de deelnemers zijn verrast hoe leuk het is om te doen en hoe snel je een gaaf resultaat hebt!

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers.

Duur:    2,5 uur

 

In deze workshop leer je hoe je de mooiste krijtborden kunt maken. Het schrijven op een krijtbord, met een krijtje of een krijtstift  is echt anders dan op papier.

We gaan oefenen met handige en toegankelijke lettertypes die je direct kunt gebruiken op een krijtbord. Ook ga je leren hoe je een krijtbord kunt voorbehandelen zodat je met krijtjes de mooiste resultaten en effecten kunt maken. Compositie komt uiteraard aan de orde en ook: wat zet je nou eigenlijk op zo’n stoepbord?

We oefenen met krijtjes op krijtborden en op kunststofborden waarop je met krijtstift tekent. Ik geef je heel veel tips & tricks waarmee je praktisch aan de slag kunt.

Een hele handige workshop voor ondernemers die zelf hun reclameborden willen tekenen. En uiteraard voor iedereen die het leuk vindt om iets moois te maken met krijt! Misschien heb je thuis wel een wand of deur met schoolbordverf geschilderd en wil je daar een gave quote op zetten. Ik pas de workshop aan aan de wensen van de deelnemers.

Een krijtbord en krijtstiften om mee te nemen zijn bij te bestellen.

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers.

Duur:    2,5 uur

 

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?