Vrijgezellenfeest

 
Is het niet fantastisch om als aanstaande bruid samen met je vriendinnen alle wensen die je hebt voor je huwelijk prachtig vorm te geven?

Uiteraard leer ik jullie eerst de basis van het Handletteren en geef ik informatie over vormgeving en bladverdeling. Ik breng voorbeelden mee van leuke lettertypes en teksten en dan gaan we heerlijk aan de slag! En natuurlijk help ik iedereen, zodat je echt iets maakt wat je mooi vindt!

Alle deelnemers ontwerpen hun wens op papier. Vervolgens maken we dit naar keuze (vooraf bepaald) op krijtbord, op papier of zelfs op serviesgoed! Er zijn vele mogelijkheden, geef je wensen aan en ik ga kijken wat ik voor je kan regelen!

Aan het eind van het feestje heeft iedereen een prachtig cadeau voor de bruid, met zoveel lieve wensen wordt het zeker een fantastisch huwelijk!

Het feest kan gegeven worden op locatie of bij iemand thuis (zorg dan wel dat er genoeg tafelruimte met goed licht is!). Het aantal deelnemers ligt tussen 6 en 15, de prijs is in overleg. Bij Ingeborg zorgt voor alle materialen en iets lekkers, plus een persoonlijk cadeautje voor de Bruid en Bruidegom!