Vrijgezellenfeest

Is het niet fantastisch om als aanstaande bruid samen met je vriendinnen iets moois te maken als herinnering?

Een mooie taartschaal voor de bruidstaart met bijpassende schoteltjes, borden met gelukswensen, een krijtbord met felicitaties, bijna alles is mogelijk in overleg!

Uiteraard leer ik jullie eerst de basis van het Handletteren en geef ik informatie over vormgeving en bladverdeling. Ik breng voorbeelden mee van leuke lettertypes en teksten en dan gaan we heerlijk aan de slag! En natuurlijk help ik iedereen, zodat je echt iets maakt wat je mooi vindt!

Alle deelnemers tekenen hun ontwerp op papier. Vervolgens zetten we dit over op het materiaal dat jullie gekozen hebben.

Aan het eind van het feestje heeft iedereen een prachtig cadeau voor het bruidspaar (of voor zichzelf), met zoveel lieve wensen wordt het zeker een fantastisch huwelijk!

Het feest kan gegeven worden op locatie of bij iemand thuis (zorg dan wel dat er genoeg tafelruimte met goed licht is!). Het aantal deelnemers ligt tussen 6 en 15, de prijs is in overleg. Bij Ingeborg zorgt voor alle materialen plus een persoonlijk cadeautje voor de Bruid en Bruidegom!

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?