Ingeborg kwam op aanraden van een bekende trouwambtenaar langs op onze trouwlocatie. Ik had niet meteen een idee bij hetgeen we voor elkaar konden betekenen. Ingeborg’s creativiteit en enthousiasme zette me goed aan het denken om op zoek te gaan naar een versterking van elkaars diensten. Ik kwam met het idee om leuke handgeschreven bordjes te laten maken voor een open dag die we in het vooruitzicht hadden. De bordjes met hierop teksten (verzonnen door Ingeborg) over de liefde vielen tijdens deze open dag, en ik begrijp heel goed waarom, zo goed in de smaak dat we deze tegenwoordig standaard hebben toegevoegd aan ons interieur. Ik gaf Ingeborg een vrij abstracte opdracht, namelijk: ‘hoe kunnen we de locatie nog beter en totaler presenteren door de gasten te triggeren om rond te wandelen’. Ingeborg dacht hierin mee en overtrof mijn verwachtingen. Beter dan dit had het niet gekund. Het is zo leuk om een professional enthousiast bezig te zien met, en tegelijkertijd trots te zijn over, haar werk. Ik hoop ik de toekomst nog veel projecten met haar te kunnen uitwerken! Ik ben nu al nieuwsgierig naar de resultaten….
Vik Rademakers

eigenaar, Trouwlocatie De Vlaamsche Spijcker Dongen

Ingeborg kwam op mijn kinderfeestje voor een handlettering workshop.
Ze legde alles heel duidelijk uit en het waren hele leuke opdrachten.
Esra, 10 jaar

Ingeborg heeft mijn logo voor mijn praktijk ontworpen. Hiervoor had ik zelf al een concept. En vandaar uit zijn we samen gaan kijken hoe ik het verder wilde.
Om mijn wensen te bespreken hebben we een paar keer een video-afspraak gehad. Ik kon aangeven hoe en wat ik anders wilde. Ingeborg paste het dan meteen aan en stuurde het direct naar me toe. Dan kon ik er meteen weer op reageren.
Het was fijn dat Ingeborg zo openstond voor m’n ideeën en wensen. Ik hoefde me niet bezwaard te voelen om het toch net weer een beetje anders te willen. Ze dacht  heel constructief mee in kleuren en vormen.
Ik ben super blij met het resultaat. Precies zoals ik het wilde.
Dank je wel, Ingeborg!
Tasha Visman

Rebalance Yourself

Ingeborg heeft voor onze dochter die 10 jaar werd en dit vierde in het bijzijn van 11 vriendjes een workshop thuis gegeven. 
Ingeborg heeft de bedoeling zeer goed en rustig uitgelegd, zodat alle kids het goed begrepen en na het oefenen nog even vrij konden handletteren.
De 2.5 uur inclusief korte pauze was zo om, maar alle kids waren enthousiast!
Onze dochter ging ‘s avonds nog door met oefenen.
Echt een aanrader!

Wilma Everaard

Ingeborg heeft voor ons een gepersonaliseerd cadeau gemaakt: Een tapasplank met een speciale tekst erop. We vonden hem prachtig en het cadeau viel enorm in de smaak bij de ontvangers!

Petra

Ingeborg heeft bij Werkraat in Doetinchem een workshop Raamtekenen gegeven. Zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt:

Hartelijk dank voor jouw workshop. Iedereen was enthousiast. En zoals je gemerkt hebt, was het een zeer divers gezelschap. Je pakte dat prettig op. Mooi dat V. toch weer door kon met tekenen. Erg belangrijke stap voor hem. F. straalde helemaal, zo leuk om te zien. M. was voor het eerst bij ons, maar deed heel lekker mee. De dames van N. waren wat onwennig, maar ook enthousiast.

Claudia Wienholts

Werkraat

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?