Recept lettering

Je lekkerste recept verdient een podium!

In deze workshop ga je leren hoe je je succesnummer uit de keuken geweldig kunt vormgeven. We kijken naar lettertypes die handig en duidelijk zijn om te gebruiken. Het is belangrijk dat je recept ook echt te maken valt, dus de leesvolgorde moet kloppen! Hoe je dat aanpakt, waar je begint en hoe je het tot één geheel weet te smeden, dat ga je leren!

In deze workshop combineer je handletteren met het maken van illustraties. Ik zorg voor voorbeeldjes van getekende producten, maar laat je ook zien hoe je ze zelf kunt maken. Tip: neem je telefoon mee om afbeeldingen van producten op te zoeken om na te tekenen!

Een hele gezellige workshop waar je gegarandeerd lekkere trek van krijgt, voor iedereen die houdt van lekker klein en precies tekenen! Ervaring hoeft niet, mag wel.

Het enige dat je zelf meebrengt, is jouw recept! Probeer te zorgen voor een recept met niet meer dan 6 stappen, anders wordt het wel héél veel tekenen…

Ik zorg voor tekenmaterialen en papier. Je kunt kiezen voor werken met kleurpotlood, stift of waterverf. De lijnen maken we met watervaste fineliner.

Deze workshop kan gegeven worden op locatie of bij je thuis. Zorg er dan wel voor dat je tussen de 8 en 12 deelnemers hebt en er voldoende tafelruimte met goed licht is om fijn aan te kunnen werken! Ingeborg zorgt voor alle materialen en zorgt dat alles in orde is.

Stuur een bericht via het contactformulier en je krijgt snel antwoord!

 

 AANMELDEN VOOR REEDS GEPLANDE WORKSHOPS KAN IN DE SHOP!

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?