Even voorstellen: Ik ben Ingeborg Kaandorp, handletteraar, creatieve duizendpoot, perfectionist, zangeres, getrouwd met Richard, moeder van Sarah en Milou, voormalig juf, gek op bloemen en chocola!

Al mijn leven lang word ik gelukkig van letters.  Natuurlijk hebben we de beschikking over de meest fantastische computers, maar wil je echt gave letters vinden, letters die net dat beetje extra sprankelen, dan zijn het de handgetekende exemplaren! Een tekst die heel geconcentreerd met potlood op papier wordt geschetst, waarover goed wordt nagedacht hoe hij het allerbest tot zijn recht komt. Heerlijk! Letters die net zolang bijgeschaafd en aangepast worden tot ze precies het gevoel en de betekenis van hun woord laten zien, dat is toch geweldig?

Ik geniet er enorm van om met letters te werken. Uiteraard teken ik ze heel graag voor mezelf of voor iemand die iets bijzonder bijzonders nodig heeft. Een handgemaakte uitnodiging, poster, kaart of raamtekening laat aandacht zien. Fantastische krijtborden die kwaliteit en waardering voor jouw product of evenement uitstralen. Je hebt iets unieks dat getoond mag worden en dat geeft blijk van smaak. Van klanten krijg ik zeer positieve reacties op mijn werk en zij krijgen op hun beurt grote waardering voor hun keuze om voor een handgemaakt product te gaan.

Ik vind het heerlijk om de kunst van het Handletteren ook over te brengen aan anderen. In workshops en cursussen kunnen deelnemers op een gezellige en inspirerende manier leren om letters nog mooier te maken en teksten een flinke lading zeggingskracht mee te geven. Ik help en ondersteun en kan ontzettend blij worden van de ontwikkeling die ik zie!

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en achtergrond in de Kunsten, ben ik uitstekend toegerust om op een duidelijke, positieve en creatieve manier les te geven. Mijn lessen zijn gezellig en er wordt heel geconcentreerd gewerkt. Deelnemers geven aan dat ze snel verder geholpen worden als ze even vastlopen en geïnspireerd worden door mijn tips en voorbeelden. De resultaten zijn prachtig, ieder mag trots zijn op haar werk en de rode wangen en enthousiaste reacties smaken naar meer!

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?