Krijtbord lettering

In deze workshop ga je lekker aan de slag! Je leert (op zwart papier) de mooiste lettertypes om een duidelijk en prachtig krijtbord te maken. Net als in de workshop Handlettering vertel ik je de basisregels van het handletteren, maar nu laten we de fineliners links liggen en gaan aan de slag met krijtjes! Ideaal voor het maken van mooie menukaarten, het vullen van die krijtwand of uiteraard een prachtige kaart of poster!

Ik breng krijtborden mee waar je uitgebreid op kunt oefenen. Tip: maak foto’s van je werk om het te kunnen bewaren! Verder zorg ik voor krijtjes om te gebruiken. Het is ook mogelijk om de workshop te bestellen inclusief krijtborden die je mag meenemen. Je leert hoe je zo’n nieuw krijtbord moet voorbehandelen om er heel lang plezier van te hebben. Vervolgens leer je fijne technieken om schaduwen en highlights aan te brengen en zo veel meer diepte in je werk te maken. 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag mooie letters wil leren tekenen op krijtbord. Mensen met een restaurant of café kunnen hun eigen menu’s leren schrijven! Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel!

Deze workshop kan gegeven worden op locatie of bij je thuis. Zorg er dan wel voor dat je 8 tot 10 deelnemers hebt en er voldoende tafelruimte met goed licht is om fijn aan te kunnen werken! Ingeborg zorgt voor alle materialen en regelt dat alles in orde is.

Stuur een mail voor alle info en je krijgt snel antwoord!

AANMELDEN VOOR REEDS GEPLANDE WORKSHOPS KAN IN DE SHOP!

 

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?