Kinderfeestje

Handlettering is echt niet alleen iets voor grote mensen! Kinderen vinden het ook fantastisch om te doen! Voor kinderen vanaf een jaar of 8 (halverwege groep 4) kun je Bij Ingeborg een creatief feestje boeken.

Ik kom bij je thuis voor het feestje (of op een andere locatie indien gewenst). Zorg dan wel dat je voldoende tafelruimte met goed licht hebt, zodat iedereen de ruimte heeft om te tekenen. Het aantal deelnemers kan liggen tussen de 6 en 14 kinderen. We werken ca. 2,5 uur met een kleine pauze om de handen en hoofden even rust te bieden en wat lekkers te snoepen! Ik zorg voor alle materialen, pennen en boekjes met voorbeeld-lettertypes om na te maken. En natuurlijk krijgt de jarige een persoonlijk cadeautje!

De kosten zijn €150,-  voor 2-8 kinderen, elk extra kind kost €10,-.

Reiskosten worden berekend vanaf 10 km. buiten Elst Gld.

Ik bied verschillende kinderfeestjes aan! Hieronder kun je ze vinden.

 

Handlettering-feestje

Ik geef duidelijke uitleg over wat handlettering is en leer de kinderen verschillende lettertypes tekenen met leuke variaties. Ook krijgen ze uitleg over waar je mee begint, over de indeling van je blad en hoe je extra toffe dingen in je tekening kunt maken zoals een banner! Ik neem allerlei leuke quotes mee ter inspiratie, maar een zin uit je favoriete liedje, iets liefs voor je moeder of de naam van de jarige, het mag allemaal! Iedereen tekent een leuke tekst op mooi papier die je straks in je kamer kunt ophangen of cadeau kunt geven. Er is veel materiaal en inspiratie aanwezig en zo kan iedereen op z’n eigen niveau heerlijk aan de slag.

 

Letter je bord!

Bij dit feestje leer je een aantal handige lettertypes tekenen en ook hoe je zelf leuke letters kunt verzinnen. Verder geef ik tips over hoe je een toffe compositie maakt en leer je natuurlijk mooie banners tekenen!

Daarna gaat iedereen een ontwerp maken op papier, wat vervolgens met een speciale techniek overgezet wordt op een ontbijtbordje. Met keramiekstift teken je dat over en na afloop van het feestje neemt iedereen het bordje mee naar huis. De volgende dag kan het dan in de keukenoven afgebakken worden zodat het heel lang op het bord blijft staan!

 

Tapeletter-feestje!

Een superleuk feestje waarbij je met tape, pen en stift gaat werken. Iedereen krijgt een fotolijstje waarin de eerste letter van je naam gemaakt wordt.

Met tape maak je de letter op papier en vervolgens ga je met allerlei materialen de omgeving van de letter invullen. Met allerlei tips en tricks kan iedereen hier iets bijzonders van maken!

Verder breng ik materialen mee om met leuke letters en tekeningen een kaart met je naam te maken, of met een andere tekst natuurlijk. Inspiratie genoeg! Deze workshop is ook geschikt voor wat jongere kinderen.

 

De Letterslinger

Bij dit feestje gaan we vooral oefenen op zelf bijzonder mooie letters verzinnen en tekenen. Met deze letters gaat iedereen vervolgens een eigen slinger ontwerpen, op elke vlag één prachtige letter!

De slinger mag na afloop lekker mee naar huis om in je kamer te hangen. Ik breng alle materialen mee, waaronder veel verschillende vlaggen van karton met mooie achtergronden. Superleuk om te doen en met prachtig resultaat!

 

 

Ingeborg heeft voor onze dochter die 10 jaar werd en dit vierde in het bijzijn van 11 vriendjes een workshop thuis gegeven. 
Ingeborg heeft de bedoeling zeer goed en rustig uitgelegd, zodat alle kids het goed begrepen en na het oefenen nog even vrij konden handletteren.
De 2.5 uur inclusief korte pauze was zo om, maar alle kids waren enthousiast!
Onze dochter ging ‘s avonds nog door met oefenen.
Echt een aanrader!

Wilma Everaard

Ingeborg kwam op mijn kinderfeestje voor een handlettering workshop.
Ze legde alles heel duidelijk uit en het waren hele leuke opdrachten.
Esra, 10 jaar

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?