Kinderfeestje

Handletteren is echt niet alleen voor grote mensen! Kinderen vinden het ook fantastisch om te doen! Voor kinderen vanaf een jaar of 9 kun je Bij Ingeborg een creatief feestje boeken. Door mijn 20 jaar ervaring in het basisonderwijs ben ik flexibel en zeer ervaren in het werken met kinderen!

Wat gaan we doen?

Ik geef duidelijke uitleg over wat handletteren is en leer de kinderen een basislettertype met leuke variaties. Ook krijgen ze uitleg over waar je mee begint, over de indeling van je blad en hoe je extra toffe dingen in je tekening kunt maken zoals een banner! Ik neem allerlei leuke quotes mee ter inspiratie, maar een zin uit je favoriete liedje, iets liefs voor je moeder of de naam van de jarige, het mag allemaal!

Bij Ingeborg zorgt voor alle materialen zoals een mooi werkboek voor iedereen, pennen en boekjes met voorbeeld-lettertypes om na te maken. En natuurlijk krijgt de jarige een persoonlijk cadeautje!

Ik kom bij je thuis voor het feestje (of op een andere locatie indien gewenst). Zorg dan wel dat je voldoende tafelruimte met goed licht hebt, zodat iedereen de ruimte heeft om te tekenen. Het aantal deelnemers kan liggen tussen de 6 en 14 kinderen. We werken ca. 2,5 uur met een kleine pauze om de handen en hoofden even rust te bieden en wat lekkers te snoepen!

De kosten zijn €130,-  voor 2-8 kinderen, elk extra kind kost €10,-. Stuur me even een mailtje bij interesse!

 

Ingeborg heeft voor onze dochter die 10 jaar werd en dit vierde in het bijzijn van 11 vriendjes een workshop thuis gegeven. 
Ingeborg heeft de bedoeling zeer goed en rustig uitgelegd, zodat alle kids het goed begrepen en na het oefenen nog even vrij konden handletteren.
De 2.5 uur inclusief korte pauze was zo om, maar alle kids waren enthousiast!
Onze dochter ging ‘s avonds nog door met oefenen.
Echt een aanrader!

Wilma Everaard

Ingeborg kwam op mijn kinderfeestje voor een handlettering workshop.
Ze legde alles heel duidelijk uit en het waren hele leuke opdrachten.
Esra, 10 jaar