Handlettering

 

In deze gezellige basisworkshop Handlettering leer je alles over het tekenen van letters. In deze workshop leer ik je de basisregels van het Handletteren, krijg je info over materialen en heel veel tips & tricks om zelf mee aan de slag te kunnen!

We oefenen met lettertypes en gaan ook zelf letters verzinnen, want hoe leuk is het als je echt iets unieks kunt maken?! We gaan in op compositie, vlakverdeling en evenwicht. Ook leer je manieren om je letters bij elkaar te laten passen en om te variëren in stijl en uitstraling.

Natuurlijk krijg je steeds persoonlijke feedback en is er alle ruimte voor vragen. En dan gaan we natuurlijk ook aan de slag met een leuke tekst! Een toffe quote, een zin uit je favoriete lied of een brief aan je lief, alles mag!

In deze workshop werken we met potlood en verschillende soorten pennen. Al het materiaal is aanwezig en mag gebruikt worden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten papier, van gewoon wit tot kraftpapier en kaarten om op te letteren.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die, net als Ingeborg, heel erg blij wordt van mooie handgemaakte letters en het ook graag zelf wil leren. Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel!

Deze workshop kan gegeven worden op locatie of bij je thuis. Zorg er dan wel voor dat je tussen de 6 en 12 deelnemers hebt en er voldoende tafelruimte met goed licht is om fijn aan te kunnen werken! Ingeborg zorgt voor alle materialen en zorgt dat alles in orde is.

Stuur een mail voor alle info en je krijgt snel antwoord!

AANMELDEN VOOR REEDS GEPLANDE WORKSHOPS KAN IN DE SHOP!

 

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?