Eindelijk gaan de scholen weer open! Veel ouders zullen opgelucht zijn dat de spagaat tussen thuiswerken en thuisonderwijs er nu ongeveer op zit. De juffen en meesters op school nemen het weer over en uw kind is in bekwame handen.

Toch kan het zomaar zo zijn dat er in de afgelopen maanden een achterstand is ontstaan. Het blijft een vak, lesgeven… En al uw inspanningen, hoe goedbedoeld ook, zijn dan niet voldoende gebleken. Soms heeft een kind net even wat meer nodig.

Hiervoor is De BijSpijkerClub! 

In mijn 20 jaar ervaring als juf op de basisschool heb ik alle groepen lesgegeven en deze kennis wil ik graag inzetten om in deze gekke tijd kinderen en ouders te ondersteunen! 

hoe werkt dat?

In een kleine setting bij mij aan de keukentafel in Elst (Westeraam) kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 komen werken aan de opdrachten die ze vanuit school krijgen, of oefenen met vakken die ze moeilijk vinden.

Ik geef extra individuele instructie en zorg ervoor dat de stof goed begrepen wordt. Er wordt serieus gewerkt, maar het is wel gezellig! Ik vind het heel belangrijk dat kinderen positief gestimuleerd worden en plezier hebben in wat ze doen. Bij de BijSpijkerClub kunnen kinderen op een veilige, verantwoorde manier leren en geholpen worden. 

Uiteraard kan ik niet toveren…  Een grote achterstand is niet in één keer weggewerkt. Ik ga erg mijn best doen om uw kind zo goed mogelijk te helpen en kan (in samenspraak met de leerkracht) extra instructie en oefening op een bepaald vakgebied geven.

 

praktische zaken

Aan mijn keukentafel heb ik op afspraak na schooltijd maximaal 4 plekjes. U kunt bij mij aangeven op welke dag en tijd uw kind naar De BijSpijkerClub zou willen komen. Dit mag elke week anders zijn, graag op donderdag in overleg de planning voor de komende week doorgeven.

BELANGRIJK:

IN GEVAL VAN CORONA-GERELATEERDE KLACHTEN OF QUARANTAINE BLIJFT UW KIND THUIS. 

OUDERS BLIJVEN BUITEN I.V.M. DE CORONA BEPERKINGEN.

De kinderen krijgen van mij wat te drinken en een tussendoortje (fruit, gezond koekje etc.) , geeft u eventuele voedselintoleranties bijtijds door!

HULPMEESTER WILLEM: wij hebben hier de allerliefste hulpmeester thuis, hij heet Willem en is een Golden Retriever van 1 jaar. Is uw kind allergisch, dan is het helaas niet verstandig om te komen. Omdat we in ons huis werken, is het niet mogelijk om alle hondenharen etc. te verwijderen. Hulpmeester Willem is overigens dol op knuffelen en spelen, dus een fijne pauze tussendoor is geregeld!

Adres: Mansio 23 in Elst, Westeraam.

 

wat zijn de kosten?

Ik werk met een uurprijs van €15,- per kind. Wanneer er twee kinderen uit één gezin komen, dan betaalt u €25,- per uur voor hen samen. Het aantal uren per dag/week is flexibel en wordt steeds op donderdag voor de volgende week afgesproken.

Aan het eind van de week ontvangt u van mij een factuur per mail. 

 

enthousiast geworden?

Mail naar welkom@bijingeborg.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak

of klik op onderstaande knop voor het contactformulier.

Bellen of appen mag ook, ik ben bereikbaar op 06-51962636.

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?