Handlettering op servies

In deze gezellige workshop Handlettering op servies leer je de basisregels van het Handletteren, maak je een mooi ontwerp op papier en ga je dat overzetten op een aardewerk bord of schaal naar keuze!

Tekenen op porselein of aardewerk is echt anders dan werken op papier. De ondergrond is veel gladder waardoor je stift sneller uitschiet. Geen zorgen, alles is nog te verwijderen zolang het niet gebakken is! Ingeborg geeft veel tips en tricks, zodat iedereen een mooi eindresultaat kan bereiken.

We werken in deze workshop met speciale porseleinstiften en eventueel porseleinverf wanneer je graag wat kleur toevoegt aan je werkstuk. De stiften drogen vrij snel, zodat je je bordje veilig mee naar huis kunt nemen zonder beschadigingen. Na 4 uur droogtijd zijn de bordjes klaar om te bakken in je eigen oven (let op: niet in de magnetron) en na het afkoelen zijn ze klaar voor gebruik! De verf is in het glazuur gebrand en blijft daar goed op zitten. Ik raad wel aan om het met de hand af te wassen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die, net als Ingeborg, heel erg blij wordt van mooie handgemaakte letters en graag iets unieks en persoonlijks wil maken, bv. als cadeautje of decoratie aan de wand. Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel!

Deze workshop kan gegeven worden op locatie of bij je thuis. Zorg er dan wel voor dat je tussen de 8 en 12 deelnemers hebt en er voldoende tafelruimte met goed licht is om fijn aan te kunnen werken! Ingeborg zorgt voor alle materialen en zorgt dat alles in orde is.

Stuur een mail voor alle info en je krijgt snel antwoord!

AANMELDEN VOOR REEDS GEPLANDE WORKSHOPS KAN IN DE SHOP!

 

Wat onze klanten zeggen
66 beoordelingen
Chat openen
Hai! Kan ik je ergens mee helpen?